mal med vinterstemning

Hvordan hænger din bevidsthed sammen med farver i form ? Jeg gerne invitere dig på en rejse gennem årtidernes skiftende farver med mit nyeste farvekoncept.

farver

Derfor er det essentiel, at forstå farver på overfladen såvel i dybden. For hvad er det egentlig farver vil os, og hvordan kan du bruge dem i dit kunstneriske udtryk? 

portraetfoto

Portrætfoto til din kunstbusiness, handler om at få skabt signatur fotos. Du kan bruge disse foto til visitkort, brochurer, hjemmeside og andet Pr-materiale

sælg din kunst

Sælg din kunst, når du kan stå inden for dine kunstværker. Der er 2 hovedveje for salg af malerier. Du skal overveje om du vil kobles op på et galleri eller vil du skabe din egen kunstbusiness

kunstundervisning

Kunstundervisning henvender sig til dig, der ønsker kunstnerisk transformation og personlig vækst.Du har et ønske om at udvikle dit billedsprog. Men det er aldrig for sent at udvikle dit billedsprog

farveperspektiv

Farveperspektiv kan skabes gennem viden omkring farvernes dybdevirkning. Nogle farver opstår foran – andre farver opstår bagved lyset. Vi vil kikke på farven orange og blå med deres farvekvaliteter.

tegning

Tegning er et vigtigt element, når du ønsker at beskrive og illustrere konkrete genstande og former i verdenen. Der er forskellige metoder og teknikker indenfor tegning, som du kan tilegne dig.

laer-at-male-abstrakt/

Lær at male abstrakt er en malemetode, du kan lære ved at åbne dine sanser. Sanserne er det redskab, du skal bruge for at kunne navigere i den abstrakte kunstneriske verden.

find din stil i maleriet

Find dit kunstneriske udtryk – blue print, kan være en ganske stor udfordring for mange malere specielt for kunstnertypen,  der arbejder ud fra indre impulser, ideer eller intuitivt.

inspiration

Følelser er et område i dig, som du kan vælge at male ud fra i dit maleri. Men lever du i dit hoved, kender du sikkert den udfordring , at du har svært ved at få dine følelser igennem på lærredet

kreativ

Kreativ og kunstnerisk proces, hvad er  forskellen ? Har du tænkt over, hvornår du arbejder kreativ og hvornår du går over i en kunstnerisk fase eller om du i det hele taget gør det ?

farvenuancer

Disse sanseindtryk af farvenuancer kan du arbejde med i dine malerier. Og måske vil du iagttage en sjæleligt og følelsesmæssigt forbindelse med naturens rytme i årstidernes skiften.

claude monet

Tæt ved Paris kan du besøge Claude Monet`s atelier, hus og have. En tur rundt i haven med en fantastisk sø med åkander, giver dig en bedre forståelse af Montes motivverden.

inspiration

Inspiration gennem kunstrejser kan være en af de største kilder til fornyet energi. Du kan få nye ideer til dine malerier eller du kan møde nye vinkler og løsninger på dit liv gennem kunstbetragtning.

abstrakt maleri

Billedkomposition handler om hvordan et billed opbygges, så det præsenterer sit motiv på den stærkeste måde. Et godt billede komponeres efter hvad kunstneren vil fortælle med billedet.

akrylfarver

Et maleri er et billede, udarbejdet ved at en flade påføres farvede pigmenter. Farvepigmentet hæfter på en malegrund med et bindemiddel. Bindemidlet er afgørende for den fremkomne stoflighed.

inspiration

En flade kan fremstå “belivet” med “levende” og åndbare farveflader. Lyset trænger igennem stofligheden i maleriet, så du kan trække vejret igennem fladen. 

Kunstbloggen

Atelier eller dit værksted er et vigtig “rum” for din skabende proces. Det skal være indbyden og hyggeligt, så det skaber den rette stemning for dit arbejdsmiljø.

Ikke tilgængelig pt…