Kunstnerisk Coaching for kreative sjæle

Kunstnerisk coaching er for dig,  der ønsker at finde dit unikke kunstneriske udtryk i maleriet. Du ønsker at stå stærkt i din skaber – og manigestationskraft, så du kan være skabende i hele dit liv på alle livsområder. Du har lysten og vilje til at bryde selvsaboterende mønstre, der står i vejen for at kunne nå dine personlige såvel kunstneriske mål.

Derfor har du brug for kunstnerisk coaching?

Kunstnerisk mentorforløb handler om at få bevidstgjort selv-saboterende handlingsmønstre i din skaberproces, så du ved, hvor du skal gribe ind i din maleproces og lave forandringer.

Det kan være svært at gennemskue mønstre, der bremser din kunstneriske progression. Derfor har jeg lavet dette mentorforløb til dig, hvis du eksempelvis oplevet følgende udfordringer i din skabende proces.

– har svært ved at finde dit unikke udtryk (Blue Print)

– er gået i stå i din skaberproces

– hvordan du kommer i gang med at male…

– har svært ved at udtrykke dig ?

– er dine billeder gode nok ?

– knæk din skaberkode…

– få adgang til din skaberkanal

 

Sådan foregår kunstnerisk coaching ?

Helt overordnet er forløbet en kombination af kunstnerisk mentoring og coaching. Jeg støtter dig gennem procesmetoder, teori og personlig erfaring. Du er autoriteten i dit maleri. Derfor understøtter jeg din proces gennem spørgsmål, så du når til løsninger, som passer til dit unikke kunstneriske udtryk.

1) Du bestiller en tid i mit bookingsystem, hvor du vælger om du vil mødes via zoom eller telefon. Hvis zoom er nyt for dig, så hjælper jeg dig hele vejen igennem. Det tekniske skal ikke stå i vejen for din kunstneriske udvikling.

2) Du får tid til at beskrive din udfordring pr mail. Så kan du definerer dit mål for mentorforløbet og sammen finder vi ind til en sætning, der beskriver din udfordring. Når vi begge kender dit mål, vil forløbet være langt mere effektivt.

3) Vi mødes via zoom, skriftlig eller telefon. Vi arbejder på, at du får en større bevidsthed omkring din udfordring. Bevidsthed skaber mulighed for forandring,  så du kan gribe ind i dit maleri og bane vejen for succes gennem ny kunstnerisk udvikling.

 

 

Indre kunstnerisk ledelse og autoritet

Det kunstneriske skaberunivers, har for mig været værktøjet til at finde ind til selve den indre ledelse af mit liv. Det giver sig udtryk i mine unikke malerier samt et arbejdsliv præcis skabt til mit livsformål. At lytte til den indre guidens via den spirituelle skaberkanal, er en vej flere og flere mennesker har brug i overgangen mellem den gamle og nye verden. Den gamle verden, som vi kender den, er ved at bryder sammen. Vi kan ikke længere stole på de ydre autoriteter. De giver ikke individuelle og unikke løsninger for hvert enkelt menneske.

Det er tid til, at du lytter til dig selv og finder din vej. Det kan gøres på mange måder, men en vej er selvfølgelig gennem kunsten. Det, du lærer gennem kunstneriske skabelsesprocesser, kan direkte overføres til selve skabelsen af dit ydre liv. Den måde, du løser dit maleri på, er den selvsamme metode, du løser meget andet på i dit liv. I det øjeblik, du har knækket din skaberkode gennem procesviden, så kan du gribe ind i dit liv på helt nye niveauer, end du før har kunnet. Du kan skabe malerier, der udtrykker dig. Du kan skabe et liv, der passer til dig. Derfor har jeg blandt andet skabt mentorforløbet til dig, der vil knække koden til dit skaberunivers.

Mit kunstneriske arbejde har gennem tiden været præget af en blokeret skaberkanal. Jeg har primært levet gennem hovedet i første del af mit liv, hvilket har resulteret i en begrænset skaberkanal og manifestationskraft. Derfor har jeg målrettet arbejdet på at skabe kontakt til mit fulde kunstneriske potentiale via forbindelsen mellem hoved, hjerte og krop. Det er disse  erfaringer, der danner grundlaget for mit arbejde på Kunstbloggen.

 

Skaberkanalen via hoved, hjertet og kroppen !

Indre kunstnerisk ledelse handler om at få adgang til “hele” dig via din indre skaberkanal. Du er det fineste kunstneriske instrument i din skaberproces. De fleste mennesker lever ud fra hovedet, hvilket giver store begrænsninger i forhold til dit fulde kunstneriske potentiale. Hvis du arbejder på at genetablere kontakten til “hele” dig gennem kunstnerisk aktivitet, så kan du få adgang til langt større skabende muligheder.

Hovedet:
Gennem din tankevirksomhed, skaber du bevidsthed og knækker koder til procesviden i dit maleri. I dette område har du 4 sanser til rådighed- talesansen, tankesansen, høresansen og Jeg-sansen. Du kan udvikle og åbne disse sanser gennem din skabende proces.

Hjertet:
Kontakten til dit hjerte giver mulighed for at udtrykke sjælsvibrationer gennem dit følelsesliv. Dine følelser er et udtryk for dit nuværende bevidsthedsniveau, som du kan give et udtryk gennem farvernes energivibrationer og frekvenser. De sanser, du har til rådighed i hjerteområdet er: synssansen, varmesansen, lugte og smagssansen.

Kroppen:
“Kroppen” i dit maleri fortæller dig, hvornår dit kunstværk er helstøbt med en fuldendt komposition. Du mærker gennem kroppen hele dig – hele dit kunstværk. Til det formål anvender du følesansen, livssansen, egenbevægelsessansen og ligevægtssansen. 

Dit hoved, hjerte og krop er uundværlige redskaber i din kunstneriske proces. Men ofte er der ikke kontakt til “hele” dig i din skaberproces. Der er selvfølgelig sanseområder i dig, som er mere eller mindre udviklet. Nogle sanser har du måske ikke kontakt til, men der er altid mulighed for udvikling af dit skabende potentiale. Derfor står jeg lige her, så du kan gribe fat i mig og hjælpe dig på vej til dit skabende potentiale.

Kundereferencer

mentorforløb

Katja Elisabeth, Billedkunstner
Kunstnerisk Coaching gjorde for mig, at jeg opdagede via dialog med Emelia Regitse, at den blokering, jeg havde, bunder i mere end teknik og hvem jeg skulle være som kunstner. Emelia Regitse stillede mig utrolig gode spørgsmål, som klart viser, at hun ved, hvad hun har med at gøre. Der er hele tiden tryghed med mulighed for at lade et emne hvile og fokuser på noget andet. Jeg følte mig tryg i hele processen. Og jeg fandt for mig nogle skjulte årsager til, at jeg er kunstner og især hvorfor jeg havde en blokering. Jeg kan kun anbefale andre at gå til kunstnerisk coaching hos Emelia Regitse. Det er ikke bare spændende, men også virkelig forløsende, når nøglen til en blokering ligger for ens fødder.

mentorforløb

Karin von Dalen, Psykolog, Kunsterapeut og Billedkunstner
Emelia kan virkelig se. I vores kunstneriske coaching, så hun ikke bare mig og hvad der er, jeg prøver at udtrykke i mine billeder  på en måde ingen har gjort før. Hun så også mine billeder med et blik, der gik udover dem – til den verden, vi lever i lige nu. Hendes viden og erfaring og er så dyb og bred, at hun kunne møde mig både kunstnerisk, æstetisk, samfundsmæssigt og spirituelt. Og midt i det hele følte jeg mig bare hjerteligt rummet, mødt og blidt støttet i at gå videre med kunsten på min måde. Jeg har en helt ny kunstnerisk selvtillid og følelse af, at jeg kan og må!  karinvondalerhealingartsstudio.com/

Priser for Kunstnerisk Coaching

mentorforløb

1 x Kunstnerisk Coaching

Skriftlig coaching

Løs dine kunstneriske udfordringer, så du hurtigere kan indfri dine personlige og kunstneriske mål.

 Pris 479 kr

Køb her >>>

mentorforløb

1 x Kunstnerisk Coaching

Coaching via Zoom

Løs dine kunstneriske udfordringer, så du hurtigere kan indfri dine personlige og kunstneriske mål.

1 x 45 min kunstnerisk coaching

Pris: 479 kr  

Køb her >>>

mentorforløb

3 x Kunstnerisk Mentoring

Coaching via Zoom

Løs dine kunstneriske udfordringer, så du hurtigere kan indfri dine personlige og kunstneriske mål.

3 x 45 min  kunstnerisk coaching.
Du får en samlet rabat på 240 kr

Pris: 1179 kr  

Køb her >>>

Ikke tilgængelig pt…