Emelia Regitse Edelsøe

KUNSTNERISK IVÆRKSÆTTER

Kunst, kreativitet og iværksætteri

Jeg arbejder i spændet mellem kunstnerisk fordybelse og iværksætteri, hvor fællesnævneren er kreativitet, manifestation & skaberkraft. Min kunstneriske spidskompetence ligger indenfor skriveproces, maleproces & abstrakt kunst. På iværksætter området har jeg skabt en kunstnerisk business, hvor jeg står i min egen essens og udfolder mine kunstneriske og kreative ideer.

Min baggrund som Kunstnerisk Inspirator & Igangsætter er baseret på en 4 årige antroposofisk kunst, kunstpædagog og kunstterapi uddannelse. På iværksætter området har jeg en 2-årig iværksætteruddannelse fra Niels Brock med speciale indenfor kunst & erhvervsliv.

Den er blevet suppleret med en 2 årig web-integrations uddannelse samt en 1-årig voksenunderviser uddannelse fra Voksen Pædagogisk Center med speciale indenfor æstetiske læreprocesser. Disse kompetencer danner grundlaget for mit kunstneriske virke på flere områder.

galleri

Det indre skaberrum

Tæt på naturens skønhed, fred og ro, er de optimale omgivelser for min skaberkraft. Jeg har brug for ro og fred i eget selskab for at kunne lytte indad i den skabende maleproces. Når jeg står overfor det hvide lærredet, er fordybelsesprocessen allerede igang ved det første penselstrøg.

Der opstår en dialog, hvor jeg bruger mine kropslige, sjælelige og åndelige sanser til at opfange stemninger, vibrationer og energifrekvenser. Disse vibrations indtryk bliver derefter omsat til et malerisk udtryk i form, farver, streg og flader til en helstøbt komposition.

galleri

Tempera, farvekraft og glød

Mine maleriet er fortrinsvis malet med tempera farver, som jeg fremstiller gennem en blandingsproces mellem farvepigment og en emulsion af  olie og æg. Pigmenterne kan enten være udvundet af jord, mineraler eller kemisk fremstillet farvepulver. Du kan opleve brugen af tempera i hulemaleriet, middelalderkunst, ikonmaleriet og samtidskunsten. Det er en fantastisk teknik til at skabe malerier med glød og “levende” farveflader.

Kunstens Rum

“At betragte kunst bringer os tilbage til os selv og vores menneskelige kerne. Vi bliver mindet om større dimensioner i tilværelsen end den daglige trummerum. At livet er dybt forankret i kunsten som et sejlskib på åbent have. En rejse i den ydre og indre verden med uanede muligheder for sjælelig og åndelig vækst. En rejse i uendeligheden…”

Emelia Regitse Edelsøe

Klik på online galleri for at se et udsnit af malerier >