Generelle Oplysninger
Kunst og Musik Formidling v. Emelia Regitse Edelsøe
Personligt ejet mindre virksomhed (PMV)
Startdato: 10.10 2016
CVR: 30 96 78 87
Adresse: Elmuevej 1
Postnummer og by: 4654 Fakse Ladeplads

Mail: email.emelia@gmail.com

Tlf: 41 23 52 52

Bestilling og Betaling
Når du bestiller varer på emeliaedelsoe.dk klikker du på den vare du ønsker og derefter på “Køb” Din kurv opdateres øverst til højre på siden og den holdes hele tiden opdateret med din samlede bestilling. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, klikker du på “Gå til kassen” hvorefter du får en oversigt over din bestilling. Her kan du slette eller tilføje dine antal af vare ved at klikke på opdater/ slet ikonerne i højre side. Nu skal du klikke på knappen “Godkend” for at udfylde dine adresseoplysninger, telefon og e-mail og evt. alternativ leveringsadresse.

Du vælger dernæst betalingsform nederst på siden. Nu kan du gennemgå din ordre og trykke på knappen “Næste”, hvorefter du bliver sendt over til betalingssystemet. Her taster du dine kortoplysninger og trykker godkend.

Bemærk at der tages forbehold for forandringer af specifikationer, leveringsvanskeligheder, udsolgte varer, force majeure, prisændringer, afgiftsændringer samt evt. trykfejl m.m.

NB: Julegaver skal købes senest d. 20/12 kl 24. Varer bestilt efter dette tidsrum vil ikke nå frem til jul.

Ordrebekræftelse
Når du køber varer på Kunstbloggen, modtager du en ordrebekræftelse på din skærm og på e-mail, så snart din ordre er registreret. For din egen information er det en god idé at printe den ud, så du har en skriftlig bekræftelse på købet, indtil ordren er leveret.  Når du modtager varen, bør du gemme den vedlagte følgeseddel i tilfælde af, at du vil returnere varen. Hvis du skulle have mistet din ordrebekræftelse kan du ringe ind til vores kundeservice.

Persondatapolitik
Emeliaedelsoe.dk registrerer dit navn og adresse, samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke og slettes fra databasen, hvis man ikke har handlet i shoppen i en periode på fem år. Personoplysninger opbevares og transmitteres sikkert, kryptoret og gives ikke videre til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra emeliaedelsoe.dk. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra Kunstnerartikler.dk’ side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt
Levering af varer fra emeliaedelsoe.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS indenfor max 5 hverdage fra bestilling. Leveringstid er normalt fra dag til dag. Vi sender en ordre- og leveringsbekræftelse til bestillers e-mail.

Reklamationsret
Vi pakker og afsender din ordre så hurtigt som muligt. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med de varer, du modtager. Derfor ANBEFALES DET PÅ DET KRAFTIGSTE, at du undersøger dine varer for fejl og mangler, før ibrugtagning. Det vil sige, at emballagen ikke er brudt og produktet ikke har været anvendt. Du har ifølge købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklama­tionen for værende rettidig. Det betyder, du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på email.emelia@gmail.com. Så vil der blive sørge for, at din reklamation bliver rettet uden omkostninger for dig.

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, medmindre andet er angivet.

Fortrydelsesretten
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten træder i kræft, når kunden modtager varen. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har brugt varen, så det er helt åbenbart at varens salgsværdi er formindsket. Du betaler selv for fragten, når du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde, senest 14 dage efter emeliaedelsoe.dk har afsendt varen. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres. Købet kan fortrydes ved at returnere varen til os på følgende adresse: Elmuevej 1,4654 Fakse Ladeplads

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret at den lever op til betingelserne for din fortrydelsesret. Der ydes INGEN fortrydelsesret på varer, der fremstilles eller tilpasses efter kundens individuelle behov. Man giver accept til at påbegynde tilpasningen ved godkendelse af købet.
Den  fragt du har betalt, da du modtog varen, refunderes sammen med varens pris. Du kan ikke sende varen tilbage til emeliaedelsoe.dk pr. efterkrav, og du betaler selv returfragten.

Bytteret
Produkter, der er brugt, kan IKKE byttes såfremt der IKKE er fejl på produktet (se reklamationsret). Ved ombytning af en vare skal du kontakte emeliaedelsoe.dk inden 14 dage. Du betaler selv porto frem til os og tilbage til dig selv. Forsendelsen tillægges derfor 49,- til dækning af porto. Bytteretten ydes i 14 dage fra afsendelsestidspunket.

Pris og betaling
I webshoppen kan du bestille dine varer online og betale med følgende betalings/kreditkort: Visa, Visa dankort, Maestro, MasterCard og Paypal.

Alle priser er i danske kroner DKK og excl. forsendelsesporto. Portoen tillægges fakturabeløbet. Der påføres et forsendelsesgebyr på kr. 39,- på ordren ved forsendelse med GLS til en af deres pakkeshops. Levering til privatadresse koster 80 kr.

Ved forsendelse til udlandet påregnes et forsendelsesgebyr efter vægt.

Sikkerhed ved kreditkort
Når du anvender kreditkort som betaling i vores webshop, bliver alle dine indtastede kortdata krypteret, når de videresendes til PBS – dette betyder at ingen kan “opsnappe” dine indtastede kortdata. Til disse transaktioner benytter vi en PBS-godkendt SSL-løsning (SSL = Secure Socket Layer) til at kryptere dine indtastede kortdata.

Kryptering med SSL benyttes i langt de fleste danske netbutikker.

Er der en risiko?
Uanset om du handler på Internet eller i en traditionel butik gælder det, at det KUN er din underskrift eller pinkode, som i juridisk forstand, kan betragtes som bindende. Hvis nogen misbruger dit kortnummer og kortets udløbsdato, har den pågældende butik pligt til at annullere handelen. Det vil sige, at du ikke løber nogen risiko ved at handle hos Emeliaedelsoe.dk

Hvornår trækkes pengene?
I henhold til gældende regler for betalingskort på internet trækkes pengene først fra din konto, den dag varerne afsendes herfra.

Fejl og Problemer ved betaling
Opstår der nogen form for problemer, er du velkommen til at kontakte os på email.emelia@gmail.com

Ejendomsforbehold
Emeliaedelsoe.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud.
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Emelia Regitse Edelsøe. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt

Accept af handelsbetingelser og vilkår
Ved at anvende viden og indhold fra Emelia Regitse Edelsøe eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.

Hotline og Kundeservice
På hverdage mellem kl. 09:00 og 16:00,
På mail: email.emelia@gmail.com eller sen sms til 41 23 52 52