Sælg din kunst, når du kan stå inden for dine kunstneriske kompetencer i dine kunstværker.

Når du er nået til dette punkt, er der 2 hovedveje for salg af malerier. Du skal overveje om du vil kobles op på et galleri eller vil du skabe din egen kunstbusiness. Der er fordele og ulempen ved begge veje. Men sælg dine malerier ud fra den salgskanal, der passer bedst til din personlighed.

I dette blogindlæg vil jeg dele mine erfaringer med gallerier og egen kunstbusiness. Så kan du få en ide om hvilken salgskanal, der passer bedst til dig.

Walk the talk…
Som 20 årig besluttede jeg mig for at ville bruge mit liv på kunsten. Jeg ville dygtiggøre mig kunstnerisk gennem livet. Jeg ville leve af min kunst. Denne mission og vision for mit liv, har jeg holdt. Ikke uden bump på vejen, men det har lykkedes mig at holde næsen i sporet på min livsmission gennem stædighed, viljestyrke og vedholdenhed.

Min grundsætning, handler om at være godt forberedt og stå solidt i livet. Ikke udtale mig om noget, jeg ikke ved noget om. Walk the talk, som det hedder. Og hvad vidste jeg egentlig om kunst, business og mig selv som 20 årig – ikke en dyt. Det var udgangspunktet, da jeg gik i gang med en antroposofisk kunstuddannelse samt en iværksætter uddannelse. Så blev sporet lagt og min kunstrejse begyndte at tage form.

Sælg din kunst, men hvordan?
På iværksætter uddannelsen undersøgte jeg kunstmarkedet. Konklusionen var og stadig er, at mænd sidder på 98% af kunstsalget i Dk og internationalt. Denne undersøgelse fik mig grundig til at vurdere, om jeg ville bruge min livsenergi på traditionelle slagskanaler i et mandsdomineret kunstmiljø. Jeg valgte min egen skabervej. Den har vist sig også at matche min personlighed med frihedstrang og lyst til at tage ansvar for egen skæbne.

 

Gennem det sidste årti har kun 2 procent af det samlede auktionssalg af kunst på globalt plan været af kvindelige kunstnere”  (Organisationen In other Words og Artnet News) 

emelia regitse edelsøe

Download e-bogen.

” Sådan finder du vejen til dit unikke kunstneriske udtryk”

Et kunstnerisk ledelsesværkstøj

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Kunst og Skaberprocesser. Nul spam. Kun e-mails om kunst. Du kan til enhver tid afmelde dig med et klik. Ved tilmelding får du samtidig guiden “Sådan finder du vejen til dit unikke kunstneriske udtryk”, hvor du kan teste dit kunstneriske ståsted.

Download e-bogen her >

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Emelia er en knaldhamrende dygtig kunstner. Jeg var først og fremmeste tiltrukket af hendes egne malerier, især de mere vilde og kraftfulde. Som underviser har hun en evne til at få alle til at føle sig godt tilpas i hendes varme og lattermilde selskab. Hun er vidende og inspirerende med en rar måde at formidle på. Hun har fat i sig selv, kender modstanden i maleriet og fik alle på kurset videre, uanset vores individuelle tekniske niveau, forudgående kunstneriske forståelse og retning.”

Siri Reiter 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Jeg har opdaget en hel ny verden sammen med dig. Du præsenterede mig for ægtempera. Indtil da havde jeg arbejdet med akryl. Du lærte mig om farveflader, streg, stof, komposition og om mit billedet kunne ånde. En helt ny verden for mig. Hver gang jeg var hos dig på kunstkursus, fik jeg noget med hjem. Du udfordrede mit pæne Jeg, som har fuldt mig lige siden i andre kunstneriske sammenhænge. Din undervisning satte gang i en udvikling af mit maleri og mit Jeg. Du bragte mig videre…”

Mette Bay Klarskov

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Jeg har haft stor glæde af malekurser hos Emelia. Emelia har hjulpet mig med at overvinde min blokeringer og begrænsninger og finde mit personlige maleriske udtryk, hvilket har givet mig meget både på det kreative og personlige plan. Emelia forstår at møde sine kursister der hvor de er og nænsomt hjælpe dem videre på deres rette vej. Jeg kan på det varmeste anbefale Emelia`s malekurser.”

Hanne Vadskov

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Det har været trygt for mig at deltage på Emelia Regitse`s kunstkurser i Atelieret Glim. Der bliver undervist individuelt på en kreativ og inspirerende måde. Jeg har oplevet plads og rum til at være mig med stor tryghed og støtte til at udvikle netop mit individuelle udtryk i maleriet. Hvis der er opstået blokeringer i maleprocessen, har jeg altid følt mig støttet og forstået samt fået en håndsrækning med nye måder at se maleriet på i forhold til teknik og personlig udvikling. Så hermed mine bedste anbefalinger.”

Stence Johansen