Længes du efter et kunstnerisk løft?

Du længes efter at kunne udtrykke dig i frit skaberflow. Dine resultater er ikke som du ønsker dig. 

Book en tid

Det er tid til forandring, når…

  • din maleproces kører i ring.
  • du oplever følelsesmæssige blokeringer i din maleproces
  • du har svært ved at finde dit unikke kunstneriske udtryk
  • du oplever forvirring og utryghed i din maleproces
  • du opnår ikke de kunstneriske fremskridt, du ønsker
  • du vil gerne, men får ikke malet

Du længes efter at kunne udtrykke dig med frit skaberflow. Dine resultater er bare ikke, som du gerne vil have dem på lærredet. Noget fungerer, mens andet med fordel kunne justeres. Med andre ord:

DER ER TING, DU IKKE FORMÅR AT JUSTERE ELLER REALISERE SELV. DU HAR BRUG FOR HJÆLP UDEFRA.

Når du kan sætte ord på dine længsler og behov i maleriet, er de inde for rækkevidde. Så er det bare at bevæge dig i den retning ved at løfte din bevidsthed og transformere de blokeringer, der måtte være mod dine kunstneriske mål. Der er bare mange, der ikke når så langt fordi det kræver mod og vilje til at ville forandre – at gå ud af din comfort zone. Du har længe mærket, at du står over for en større forandringsproces. Udfordringen er, at de radikale skridt kan gøre dig lidt utryg, så du handler ikke altid på dem.

Så hvad gør du?
Du vælger selvfølgelig, at gøre noget ved det, når du er parat til forandring. Det er her jeg træder ind i dit liv. Min erfaring er, at jeg kommer ind i menneskers liv, når der er behov for at transformere de dybeste mørke afkroge, så lys kan trænge ind i maleriet – ind i dit sind.

Lærredet er ikke kun en legeplads for kreativiteten – det er en dyb eksistentiel leg. Du møder dig selv – du møder den du kan blive. Den, der bliver aftrykt i farver, former og kompositioner. Du finder dig selv i maleriet, som du finder dig selv i livet.

Det er den kunstneriske dannelserejse, du investerer i gennem et kunstnerisk Coaching & Mentorforløb hos mig.

Katja Elisabeth, Billedkunstner

Kunstnerisk Coaching gjorde for mig, at jeg opdagede via dialog med Emelia, at den blokering jeg havde, bunder i mere end teknik og hvem jeg skulle være som kunstner. Det handler om, hvem jeg er som menneske. Det sendte mig ud i en søgen efter svar på spørgsmålet “Hvorfor gør jeg, som jeg gør i livet og i kunsten?” –

Emelia stillede mig utrolig gode spørgsmål, som klart viser, at hun ved hvad hun har med at gøre. Der er hele tiden tryghed og mulighed for at lade et emne hvile og fokusere på noget andet.Jeg følte mig tryg i hele processen. Og jeg fandt for mig nogle skjulte årsager til, at jeg er kunstner, og især hvorfor jeg havde den blokering. Jeg kan kun anbefale andre at gå i Kunstnerisk Coaching ved Emelia. Det er ikke bare spændende men også virkelig forløsende, når nøglen til en blokering pludselig ligger for dine fødder.

Hvordan foregår en session ?

Kunstnerisk Coaching & Mentorforløb foregår på den måde, at du sender mig dine seneste malerier samt ønsker & forventninger til dit kunstneriske forløb.

Du kan vælge mellem 3 forskellige måder at kommunikere på gennem dit kunstneriske mentorforløb. Vi har forskellige måder at tilegne os ny viden og læring. Det vil derfor være en god ide, at vælge en kommunikationsform, der passer bedst til din læringsstil eller en kombination.

Online Session
Vi mødes online gennem en videokonferencetjeneste ZOOM eller skype. Det foregår på den måde, at jeg sender dig et link på din mail, der sender dig direkte ind i vores online mødelokale.

Denne kommunikationsform kræver, at du har en indbygget mikrofon på din computer eller du kan tilslutte headsæt. Du skal også have adgang til et webkamera.

Fordelen ved Zoom er, at du kan få din session optaget på video. Det kan være rart til senere brug.

Skriftlig Session (procesbog)
Vi mødes i GOOGLE DOC, hvilket er et fælles skrivedokument, der ligger på din google konto. Hvis du ikke har en gmail, skal du oprette en mail for at komme i gang med Google Doc.

Fordelen ved skriftlig kommunikation i Google doc er, at vi kan skrive i et fælles dokument. Du vil til sidst i vores kunstneriske mentorforløb, have en samlet procesbog med tekst og billeder. En procesbog gør det langt nemmere, at se dine kunstneriske fremskridt mod dine ønskede mål

Priser 2019

Det glæder mig meget, at du føler dig kaldet til en kunstnerisk udviklingsrejse mod dit unikke kunstneriske udtryk. Jeg guider dig gerne nye højder og kunstneriske dybder. Hvis du er nysgerrig på min baggrund, kan du få flere oplysninger her

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Emelia er en knaldhamrende dygtig kunstner. Jeg var først og fremmeste tiltrukket af hendes egne malerier, især de mere vilde og kraftfulde. Som underviser har hun en evne til at få alle til at føle sig godt tilpas i hendes varme og lattermilde selskab. Hun er vidende og inspirerende med en rar måde at formidle på. Hun har fat i sig selv, kender modstanden i maleriet og fik alle på kurset videre, uanset vores individuelle tekniske niveau, forudgående kunstneriske forståelse og retning.”

Siri Reiter 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Jeg har opdaget en hel ny verden sammen med dig. Du præsenterede mig for ægtempera. Indtil da havde jeg arbejdet med akryl. Du lærte mig om farveflader, streg, stof, komposition og om mit billedet kunne ånde. En helt ny verden for mig. Hver gang jeg var hos dig på kunstkursus, fik jeg noget med hjem. Du udfordrede mit pæne Jeg, som har fuldt mig lige siden i andre kunstneriske sammenhænge. Din undervisning satte gang i en udvikling af mit maleri og mit Jeg. Du bragte mig videre…”

Mette Bay Klarskov

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Jeg har haft stor glæde af malekurser hos Emelia. Emelia har hjulpet mig med at overvinde min blokeringer og begrænsninger og finde mit personlige maleriske udtryk, hvilket har givet mig meget både på det kreative og personlige plan. Emelia forstår at møde sine kursister der hvor de er og nænsomt hjælpe dem videre på deres rette vej. Jeg kan på det varmeste anbefale Emelia`s malekurser.”

Hanne Vadskov

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Det har været trygt for mig at deltage på Emelia Regitse`s kunstkurser i Atelieret Glim. Der bliver undervist individuelt på en kreativ og inspirerende måde. Jeg har oplevet plads og rum til at være mig med stor tryghed og støtte til at udvikle netop mit individuelle udtryk i maleriet. Hvis der er opstået blokeringer i maleprocessen, har jeg altid følt mig støttet og forstået samt fået en håndsrækning med nye måder at se maleriet på i forhold til teknik og personlig udvikling. Så hermed mine bedste anbefalinger.”

Stence Johansen