Online kursus for kunstinteresserede

Lær at meditere med farver

– en malemetode til indre ro, styrke, selvindsigt og farvebevidsthed.

Kom med nu >

Lær at meditere med farver

– en malemetode til indre ro, styrke, selvindsigt og farvebevidsthed.

Kender du din yndlingsfarver?
Hvis ja, er der god grund til du netop har denne yndlingsfarve. farver er en direkte afspejling af din personlighed eller et udtryk for dit personlige udviklingspotentiale. Du bliver ganske enkelt tiltrukket af farvevibration, som du selv indeholder eller har behov for at få integreret i din personlighed.

Er der farver, du bedre kan lide end andre?
Hvis ja, er du så nysgerrig på at kende svaret? Farverne har nemlig individuelle egenskaber og kvaliteter, som du tiltrækkes eller frastødes af. Du kan lære dig selv bedre at kende ved at male meditativt med farver, så du opnår større bevidsthed omkring farvernes påvirkning af dig.

Kan du lide at bruge din sensitivitet?
Er du sensitiv eller ønsker at udvikle din evne til at åbne dig for farvernes vibrationer og energifrekvenser, så vil du elske denne meditative malemetode med sarte og nænsomme penselstrøg.

Vil du have 6 meditationsbilleder til dit hjem?
Du vil igennem kurset få skabt 6 farvemeditations billeder. Hvis du hænger dem op i dit hjem, vil de vedvarende bidrage med forskellige farvevibrationer til dit hjem.

Så er dette online kursus “Lær at meditere med farver” måske noget for dig. Her vil du lære om farver, og hvordan du kan bruge dem til at lære om dig selv.

Jeg viser dig trin for trin, hvordan du kommer i gang.

 

Kurset er opbygget over 4-moduler plus din ekstra bonus.

Modul 1 – “Farvecirklen –  de 6 farver til meditationen…”
Du får indblik i farvecirklen, som danner udgangspunkt for de 6 farver, du skal anvende i farvemeditationerne.

Modul 2 – “Materialer – disse materialer skal du bruge”
Du får anbefalinger til materialer. Du kommer til at male med plantefarver, der ligger tæt op af naturens farver. De er allergivenlige og sammensat af udsøgte råmaterialer uden risici for din sundhed og miljøet.

Modul 3 – “Forberedelse af materialer”
På modul 3 blander du dine 6 plantefarver i rette opløsning og koncentration. Du forbereder akvarel papiret i vandbad, så du er parat til de 6 farvemeditationer i næste trin.

Modul 4 – “Male-metoden – Sådan mediterer du med farver”
Her får du adgang til male-metoden samt træning i at være bevidst nærværende. Alle de impulser du modtager gennem farvemeditationerne, samler du til viden omkring dig selv og farvernes individuelle egenskaber og karakterer.

Sammen med kurset “Lær at meditere med farver”, får du også 1/2 times sparring til uddybende spørgsmål omkring kurset. Derudover får du adgang til en lukket Facebook gruppe for deltagerne på Kunstbloggens kurser og øvrige aktiviteter. Her kan vi netværke, sparre og støtte hinanden til større selvindsigt og bevidsthed gennem kunstneriske aktivitet.

Hvad ender du op med?

Når du har været igennem kursets moduler og lavet dine dine 6 farvemeditationer, vil du have forøget din farvebevidsthed og selvindsigt. Du vil vide, hvordan farverne påvirker dig.

Du vil have en øget viden og bevidsthed omkring farvernes individuelle egenskaber og kvaliteter. Tillige vil du have 6 farvemeditations billeder, du kan hænge op i dit hjem. Billederne vil vedvarende påvirke din krop, sjæl og ånd gennem farvernes forskellige energifrekvenser.

Du behøver ingen kunstneriske forudsætninger for at deltage på dette kursus. Du skal bare have lyst til at åbne dig for nye indtryk og oplevelser.

Du kan også bare deltage, hvis du ønsker farvenydelse og glæde ved farvernes vibrerende univers. Farverne går ind og påvirker dig, så du skal være i normal fysisk og psykisk balance

Vil du lære at meditere med farver?

Prisen for online kurset inkl sparring er 396 kr

 Når du har købt online kurset, får du adgang til et virtuelt undervisningsrum,

hvor der ligger videoer, lyd og Pdf-filer. Så kan du nemt og let, begynder din rejse i farvernes univers.

Klik for at tilmelde dig >

Farvemeditation kan bidrage med noget særligt til dig 

Igennem online kurset “Lær at meditere med farver” arbejder du med farverne individuelle egenskaber og kvaliteter. Farverne vibrerer nænsomt i forskellige energifrekvenser. Nogle farver er kolde andre varme. Nogle farver er indadvendte andre igen udadvendte. Du kan på den måde spejle dig i farvernes egenskaber og lære om dig selv. Hvem er du egentlig og hvilke egenskaber har du behov for at tage mere til dig for at holde balance i dit liv?

Jeg har arbejder med farvernes indre univers gennem mange år. Det er en dybt fascinerende verden, der har beriget mig med stor glæde, selvindsigt og farvebevidsthed. Jeg er sikker på, at farverne vil berige dit liv, lige der hvor dit behov ligger for større selvindsigt og farvebevidsthed.

Jeg vil glæde mig til at have dig med på kurset.

Emelia Regitse Edelsøe

Større selvindsigt og farvebevidsthed

Hvis du arbejder med de farvemeditationer efter min anvisning, garanterer jeg, at du får 6 vibrerende farvebilleder til din væg. Hvad du oplever gennem farvemeditationerne er forskelligt. Farverne vil åbne sig for dig efter dine behov og sansemæssig åbenhed. Derfor vil du med fordel kunne bruge farvemeditationerne år efter år. Du vil med garanti opleve større og større dybder indenfor farvebevidsthed og selvindsigt gennem vedvarende meditation.

 

Vil du med…

Klik for at tilmelde dig >

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Emelia er en knaldhamrende dygtig kunstner. Jeg var først og fremmeste tiltrukket af hendes egne malerier, især de mere vilde og kraftfulde. Som underviser har hun en evne til at få alle til at føle sig godt tilpas i hendes varme og lattermilde selskab. Hun er vidende og inspirerende med en rar måde at formidle på. Hun har fat i sig selv, kender modstanden i maleriet og fik alle på kurset videre, uanset vores individuelle tekniske niveau, forudgående kunstneriske forståelse og retning.”

Siri Reiter 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Jeg har opdaget en hel ny verden sammen med dig. Du præsenterede mig for ægtempera. Indtil da havde jeg arbejdet med akryl. Du lærte mig om farveflader, streg, stof, komposition og om mit billedet kunne ånde. En helt ny verden for mig. Hver gang jeg var hos dig på kunstkursus, fik jeg noget med hjem. Du udfordrede mit pæne Jeg, som har fuldt mig lige siden i andre kunstneriske sammenhænge. Din undervisning satte gang i en udvikling af mit maleri og mit Jeg. Du bragte mig videre…”

Mette Bay Klarskov

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Jeg har haft stor glæde af malekurser hos Emelia. Emelia har hjulpet mig med at overvinde min blokeringer og begrænsninger og finde mit personlige maleriske udtryk, hvilket har givet mig meget både på det kreative og personlige plan. Emelia forstår at møde sine kursister der hvor de er og nænsomt hjælpe dem videre på deres rette vej. Jeg kan på det varmeste anbefale Emelia`s malekurser.”

Hanne Vadskov

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

“Det har været trygt for mig at deltage på Emelia Regitse`s kunstkurser i Atelieret Glim. Der bliver undervist individuelt på en kreativ og inspirerende måde. Jeg har oplevet plads og rum til at være mig med stor tryghed og støtte til at udvikle netop mit individuelle udtryk i maleriet. Hvis der er opstået blokeringer i maleprocessen, har jeg altid følt mig støttet og forstået samt fået en håndsrækning med nye måder at se maleriet på i forhold til teknik og personlig udvikling. Så hermed mine bedste anbefalinger.”

Stence Johansen