Kunstnerisk Coaching

Kunstnerisk Coaching hjælper dig til større bevidsthed, så du kan gribe ind i din maleproces og overvinde tekniske og personlige udfordringer i dit maleri.

Dette er kun et lille udsnit af de udfordringer, du kan møde i den skabende maleproces. Kender du til nogle af disse udfordringer, så kan kunstnerisk coaching hjælpe dig på vej…

du stopper ved det selv samme sted i dit maleri, og kan ikke komme videre

du oplever din kreativitet er blokeret

er usikker på hvornår dit maleri er færdig

at finde den tekniske løsning på en udfordring i maleriet

har svært ved at skabe helhed i billedet

dit maleri virker dødt og livløst

du kan ikke mærke dig selv i dit maleri

har svært ved at finde dit unikke udtryk (blue print)

er det godt nok, det jeg maler ?

følelser

Sådan foregår kunstnerisk coaching…

Vi mødes på skype, zoom, telefon eller pr mail til en indledende samtale. Du får tid til at beskrive din udfordring, så du kan definerer dit mål for coachingforløbet. Sammen finder vi ind til en sætning, der beskriver din maleriske udfordring. Herefter vil du modtage nogle spørgsmål, som du efter bedste evne besvarer skriftligt.

Vi mødes nu igen via skype, zoom, telefon eller mail alt efter dit ønske. Vi taler om dine spørgsmål, som hen af vejen vil give dig en større bevidsthed omkring din maleriske udfordring. Når du efterhånden får en erkendelse af løsningen, vil du kunne gribe ind i dit maleri og komme videre i din maleproces.

Hvor lang tid tager et coachingforløb?
Hvor lang tid, det tager at få et gennembrud på din kunstneriske udfordring, kan varierer alt efter hvor “dyb” din udfordring er begravet. Nogle gange kan det være ganske enkle tekniske løsninger, der baner vejen for nye kunstneriske og maleriske fremskidt. Andre gange skal du ind i dybere personlige lag for at ændre selvsabotage og uhensigtsmæssige mønstre.

Du skal tænke på at lærredet er et “spejl” af dig. Du får projiceret dig selv op i stort format, hvor dine tanker, følelser og viljeshandlinger bliver udtrykt gennem pigment, streg, former, farver og billedkomposition. Det er en fantastisk mulighed for personlig udvikling gennem kunstnerisk aktivitet samtidig med at du får skabt malerier med aftryk af dit unikke blue print.

 

Priser

1 x Kunstnerisk Coaching

Indledende samtale med afklaring af mål for coachingforløbet.
(1 x 45 min)

Du får tilsendt spørgsmål, der vil få dig på sporet af løsningen på din kunstneriske udfordring.

Pris 479 kr

Køb >

3 x Kunstnerisk Coaching

Vi arbejde med at komme i dybden og afdække din kunstneriske udfordring.
(3 x 45 min)

Gennem 3 gange kunstnerisk coaching, vil du komme på sporet af din maleriske løsning.

Pris 1279 kr

Køb >

6 x Kunstnerisk Coaching

Dette klippekort kan med fordel købes, hvis du har en fornemmelse af en større og dybere problematik i dit maleri. Her har du masser af tid over en længere periode, hvor du kan arbejde med din tekniske og/ eller personlige udfordring. Du vil kunne se konkrete løsninger i dit maleri, da du samtidig med kunstnertisk coaching arbejder på at implementere dine nye erkendelse i dit maleri.
(6 x 45 min)

Pris 1979 Kr

Køb >

Andre kunder udtaler om kunstnerisk coaching

Katja Elisabeth, Billedkunstner

Kunstnerisk Coaching gjorde for mig, at jeg opdagede via dialog med Emelia Regitse, at den blokering, jeg havde, bunder i mere end teknik og hvem jeg skulle være som kunstner.

Emelia Regitse stillede mig utrolig gode spørgsmål, som klart viser, at hun ved, hvad hun har med at gøre. Der er hele tiden tryghed med mulighed for at lade et emne hvile og fokuser på noget andet. Jeg følte mig tryg i hele processen. Og jeg fandt for mig nogle skjulte årsager til, at jeg er kunstner og især hvorfor jeg havde en blokering.

Jeg kan kun anbefale andre at gå til kunstnerisk coaching hos Emelia Regitse. Det er ikke bare spændende, men også virkelig forløsende, når nøglen til en blokering ligger for ens fødder.