Emelia Regitse Edelsøe

KUNSTNERISK IVÆRKSÆTTER

Kunst, kreativitet og iværksætteri

Min baggrund som Kunstnerisk Inspirator & Igangsætter er baseret på en antroposofisk kunstuddannelse i kombination med en web, voksenunderviser og iværksætteruddannelse. Jeg arbejder i spændet mellem kunstnerisk fordybelse og iværksætteri, hvor fællesnævneren er kreativitet, manifestation og skaberkraft. Mine spidskompetencer ligger indenfor skriveproces, abstrakt kunst, iværksætteri og coaching af dig til dit unikke kunstneriske potentiale.

Mit kunstneriske arbejde har gennem tiden været præget af en blokeret skaberkanal. Jeg har primært levet gennem hovedet i første del af mit liv, hvilket har resulteret i en begrænset skaberkanal og manifestationskraft. Derfor har jeg målrettet arbejdet på at skabe kontakt til mit fulde kunstneriske potentiale via forbindelsen mellem hoved, hjerte og krop. Det er disse  erfaringer, der danner grundlaget for mit arbejde på Kunstbloggen.

Om mine værker

Det er min intension, at mine værker, kan berige beskuereren med vibrationer, der bringer dig i kontakt med nye oplevelser i dig. Hvis du kan spejle dig i mine værker, indenholder vi noget af det samme menneskelige byggestof. Hvis ikke, kan du undres over, hvor forskellige vi er skabt som mennesker på denne jord. Forskellighed og diversitet er jo et kæmpe potentiale for en spændende verden.

galleri

Det indre skaberrum

Tæt på naturens skønhed, fred og ro, er de optimale omgivelser for min skaberkraft. Jeg har brug for ro og fred i eget selskab for at kunne lytte indad i den skabende maleproces. Når jeg står overfor det hvide lærredet, er fordybelsesprocessen allerede igang ved det første penselstrøg. Der opstår en dialog, hvor jeg bruger mine kropslige, sjælelige og åndelige sanser til at opfange stemninger, vibrationer og energifrekvenser. Disse vibrations indtryk bliver derefter omsat til et malerisk udtryk i form, farver, streg og flader til en helstøbt komposition.

Tempera, farvekraft og glød

Mine maleriet er fortrinsvis malet med tempera farver, som jeg fremstiller gennem en blandingsproces mellem farvepigment og en emulsion af  olie og æg. Pigmenterne kan enten være udvundet af jord, mineraler eller kemisk fremstillet farvepulver. Du kan opleve brugen af tempera i hulemaleriet, middelalderkunst, ikonmaleriet og samtidskunsten. Det er en fantastisk teknik til at skabe malerier med glød og “levende” farveflader.

Kunstens Rum

“At betragte og skabe kunst bringer os tilbage til os selv og vores menneskelige kerne. Vi bliver mindet om større dimensioner i tilværelsen end den daglige trummerum. At livet er dybt forankret i kunsten som et sejlskib på åbent have. En rejse i den ydre og indre verden med uanede muligheder for sjælelig og åndelig vækst. En rejse i evig tid…”

Emelia Regitse Edelsøe

Udvalgte kunstværker  >